Proef

Proef van onze bieren, van Corona tot huismerk Heineken. Wij hebben regelmatig seizoensbieren in ons programma en schenken diverse speciaalbieren direct van de tap. Geniet van een goed getapt biertjeHoudt deze pagina in de gaten om te zien wat er op dit moment in ons assortiment aanwezig is.

Onze tap

Onze messing bar biedt onderdak aan een aantal heerlijke tapbieren.Wij hebben regelmatig seizoensbieren in ons programma en schenken diverse speciaalbieren direct van de tap Natuurlijk het onvolprezen Heineken bier, maar ook de Heineken Extra Cold variant, Jilzz en een variatie van seizoensbieren pronken op onze bar.

Goed getapt

Wij maken deel uit van het Heineken 'Goed getapt' programma sinds 2007. Dit betekent dat ons barpersoneel de Heineken 'Goed Getapt' cursus heeft gevolgd en u dus het beste biertje voorschotelt. Een biertje bij Taveerne 't Pandje heeft gegarandeerd de perfecte schuimkraag en wordt met zorg geserveerd.

Heineken test dit regelmatig door middel van anonieme mystery guests,Heineken Goed Getapt logo medewerkers van Heineken die op onverwachte momenten een biertje bij ons bestellen en controleren of wij ons aan de strenge eisen van het 'Goed Getapt' programma houden.

 

heineken.jpg

Heineken (op tap)

Het populairste bier ter wereld, en met een reden.

Heineken ellips 25 cl€ 2,60
Heineken fluitje 22cl€ 2,50
Heineken extra cold 0 ºC 25 cl€ 2,70
Amstel_Ongefilterd_530x530.png

Amstel op tap

Amstel ongefilterd€ 3,20
Pandje_wisseltap.jpg

Op de wisseltap

Natuurlijk hebben wij ook een wisseltap, waar regelmatig speciale bieren op verkrijgbaar zijn.